Skip to main content
General

Min livräddare inom företagsekonomi – Exacta

By 11 July 2023No Comments

Jag vill berätta om en tjänst som har förändrat mitt företagande på ett avgörande sätt. För några år sedan, när mitt företag växte, blev det alltmer krångligt och tidskrävande att sköta ekonomin själv. Det var då jag hittade Exacta, en modern och personlig redovisningsbyrå som förvandlade mitt ekonomiska kaos till en enkel och tydlig plan.

Varför Exacta?

Jag valde Exacta för att de erbjuder en skräddarsydd lösning baserad på mina företags behov. Det gav mig möjlighet att skala upp eller ned tjänster efterhand som mitt företag växte och förändrades. Men den största anledningen var det personliga bemötandet. Hos Exacta kände jag mig alltid som en prioriterad kund, inte bara ett kundnummer.

Redovisning och bokföring på mina villkor

Exacta hjälpte mig med allt från löpande redovisning till bokslut och årsredovisningar. Deras strukturerade och överskådliga arbetsmetod gav mig en snabb överblick över min ekonomi, vilket sparade mig både tid och pengar.

Besvärliga skattefrågor? Inga problem!

Punktskatt, alkoholskatt, importavgifter – det finns en hel del skattefrågor som kan ställa till det för en oerfaren företagare. Med Exacta vid min sida behövde jag inte oroa mig. De guidade mig genom hela processen, och såg till att jag betalade in skatten som jag skulle.

Lönehantering och anställningsrådgivning

När jag började anställa personal insåg jag hur komplicerat det kan vara att hålla reda på löner, skatter och andra relaterade frågor. Exacta löste alla dessa problem för mig. De skötte lönehanteringen och gav mig råd kring allt som rör anställning.

Värdefull rådgivning för mitt företags framtid

En annan stor fördel med Exacta var deras rådgivningstjänst. Att ha en objektiv rådgivare, som förstår mitt företag och ger mig lösningar anpassade till mina behov, har varit oerhört värdefullt för mitt företags utveckling.

Exacta är värt varenda krona

Jag kan inte tänka mig att driva mitt företag utan Exacta. Deras tjänster har inte bara befriat mig från tidskrävande ekonomisk administration, utan också gett mig värdefulla insikter och råd som har hjälpt mitt företag att växa. Om du också letar efter en tillförlitlig partner för ditt företags ekonomi, tveka inte att kontakta Lukas på Exacta. Jag lovar, du kommer inte bli besviken.